Blockbuster opkøbt af TDC

blockbuster430ERHVERV: TDC vil styrke sin position som digital film-udlejer ved at overtage det kendte varemærke Blockbuster.

TDC vil styrke sin digitale filmudlejning ved at købe det kendte varemærke Blockbuster fra kæden, der tidligere var synonym med filmudlejning. Det fortæller TDC i en pressemeddelelse.

Virksomheden er i forvejen markedsleder på markedet for digital filmudlejning, men forsøger nu at få ekstra gang i forretningen ved at overtage Blockbuster-navnet.

“Blockbuster er et superstærkt brand, som i mange år har leveret det største udbud af de bedste og nyeste premierefilm til danskerne – og sådan vil det også være fremadrettet. Samtidig vil vi selvfølgelig forny konceptet med alle de muligheder, der nu ligger inden for rammerne af den digitale verden”, siger TDC koncerndirektør Anders Jensen.

Sidste år offentliggjorte Blockbuster Danmark, at de fysiske butikker vil skifte navn til RecycleIT.dk, som skal være en markedsplads for brugt populær forbrugerelektronik, film og spil både online og i forrentingerne, mens Blockbuster navnet således kun lever videre i den digitale verden – Og nu med TDC som indehaver.

 

 


Del dette indslag