Glem alt om McDonalds og Burger King. Danmarks bedste burger får du hos Shell

shell-deliburger728

TEST: Konklusionen af en storstilet burgertest som Søndagsavisen står bag, er at man får Danmarks absolut burger hos Shell, der dermed sætter de store burger-kæder til vægs.

Søndagsavisen satte sig for at finde frem til Danmarks bedste burger, hvorfor de lod deres ekspertpanel besøge følgende store butikskæder, der dagligt serverer burgere til danskerne: Statoil, Shell, Q8, McDonald’s, Burger King og Sunset Boulevard.
Noget overraskende viste udfaldet at man får Danmarks absolut bedste burger på Shell-tankstationerne.

Eksperternes dom over Danmarks Bedste burger, som altså er fra Shell, lyder:
“Den smager fantastisk godt. Man kan smage kødet tydeligt, og de ristede løg giver en lækker konsistens. Barbeque-sovsen fylder måske lidt for meget, men lidt mindre af den og smeltet ost, så sidder den lige i skabet. En lækker, klassisk burger. Fantastisk pris. Det er absolut den burger, hvor man får mest for pengene”, lyder konklusionen.

Shell vinder både på pris og smag
Vinderburgeren fra Shell koster blot 29,00 kr, mens Burger Kings klassiske ‘Whopper’ tager sig af 2. Pladsen i testen til en pris på 45,00 kr. McDonald må tage til takke med 3. Pladsen for deres ‘Big Tasty’, som koster 50,00 kroner (næsten det dobbelte af vinderburgeren fra Shell).

 

Se hele testen hos: Testuniverset.dk

 

 

 


Del dette indslag