Honda Civic er årets bedste brugtbilskøb

hondacivic400BIL: En jury bestående af brugtbiljournalister fra flere medier, tekniske eksperter fra FDM og Applus Bilsyn samt en repræsentant fra forhandlerorganisationen DBFU, har kåret Honda Civic (model 2006) som årets bedste brugtbilskøb 2014.

De starter med en bruttoliste på de 100 mest solgte brugtbiler i 2013.

Herfra udvælges ti biler til finalerunden, hvor juryen foretager en indgående analyse af finalefeltet, og vinderen er den bil, der får flest point ved en simpel afstemning.

Og det blev i år Honda Civic, som vandt titlen foran BMW 3-serien, Skoda Octavia, Ford Mondeo og Mercedes-Benz c-klasse.

“Der er en række faktorer, som spiller ind i bedømmelsen af brugtbilerne. Eksempelvis hvor meget det koster at holde bilen kørende i almindelig drift, og hvor meget den taber i afskrivning over fire år, sammen med en vurdering af den tekniske standard for bilen udgør det hovedkriterierne for udvælgelsen”, forklarer Jan Lang fra Bilbasen.

Der er solgt 4.113 eksemplarer af modellen på det danske marked, hvor der aktuelt er godt 90 eksemplarer til salg, og priserne starter ved små 70.000 kroner for en 2006 model.

 

 

 


 LIKE OS PÅ FACEBOOK >>  Bliv ven med 2town.dk på Facebook, så får du de lokale tophistorier direkte på din væg.

 


Del dette indslag